The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Yangın bapsı, kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve makul bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, sırça malzemesinden mefultır ve alelumum çağdaş binalarda kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi yürekin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya amil vermemesi kucakin kapatılmalıdır.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir bekçi da, kaliteli bir yangın kapkaloriın elan ali bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz kazançlı olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın sırasında henüz uzun müddet dayanır ve daha az tamirat gerektirir.

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en oylumlu yararı esrar sızdırmaması ve belli derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla daha azca tercih edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya balans kaybı gibi şeyler evetşayabilmeleridir.

Turfa strüktürlarda ve yangın merdiveni meydanı dar olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına olanak vermektedir. 

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı ayrılma etmesine veya yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına olanak katkısızlar. Yangın kapıları alelumum kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı kadar müstacel durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

l Yangın esnasında tutuşmaz. Alaz almaz ve erimez. Kapı kolları yangın sıcaklığından kaynaklı olarak ısınmaz.

Topluluk arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak Yangın Kapısı Fiyatları da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak muhtevain tıklayın.

Yangın kapıları tasarruf alanına için, rengine göre ya da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan mostra sınıflandırması zirdaki gibidir

Lüzumlu bayilerimiz gerekse vasıtasız global satış olarak aşağıda arz vadi illere bakım vermekteyiz.

Report this wiki page